RESTORATIVE YOGA

RESTORATIVE YOGA & YOGA NIDRA


Restorative yoga är en återhämtande och meditativ yogaform där du får slappna av och på så sätt skapa återhämtning både fysiskt, mentalt och själsligt.

Yoga nidra är en guidad meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. 

I detta yogapass börjar vi med en andningsövning för att sedan vila i några olika restorative positioner och så avslutar vi med yoga nidra.


RESTORATIVE YOGA

Essensen i restorative yoga är återhämtning. Praktiken består av stillhet, tystnad och vila. Vi ligger i olika bekväma positioner som tillåter oss att skapa avslappning i kroppen. En restorative yogaklass består för det mesta av bara 5-6 olika positioner, där du stödjs av olika yogaprops (bolster, block,  filtar, kuddar, straps mm) för att hjälpa dig att nå maximal avslappning. Positionera hålls i minst 6 minuter upp till 30 minuter. 


YOGA NIDRA


Även kallad yogisk sömn är en kraftfull och mycket djupavslappnande meditations teknik. Yoga nidra är en praktik som alla kan utföra, från barn till seniorer. 

Du ligger ner på din yogamatta i savasana och allt du behöver göra är att följa rösten på den som guidar dig. När vi praktiserar yoga nidra låter vi kroppen somna men ditt sinne bibehåller fullt fokus och medvetenhet. Denna teknik hjälper dig att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

Mobil nr: 070-62 62 063

Mejl: info@yogaunite.se

© Copyright. All Rights Reserved.